OPERSIS 1999 SL

C/ Tirso de molina, nº36
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona, Espanya

T. 93 475 06 55
F. 93 377 92 67

AD'IP

Tornar a l'inici

www.adip-as.info

Opersis és membre fundador de l’Associació d’Instal·ladors de Plaques de Guix Laminat i Falsos Sostres (AD’IP), una associació empresarial sense ànim de lucre que vol agrupar totes aquelles empreses que tenen com a activitat principal l’execució de treballs amb plaques de guix laminat, falsos sostres modulars, aïllaments acústics i tèrmics, protecció passiva contra el foc i soleres seques.

Formar part d’AD’IP aporta a Opersis un reconeixement a la professió i li permet unificar esforços per a aconseguir que les administracions reconeguin la seva feina, de la mateixa manera que INCUAL reconeix la professió de muntador de placa de guix laminat. Aquest reconeixement institucional dignifica la professió, així com la de tots els seus instal·ladors, fabricants i proveïdors. També va ser un avenç important les normes UNE, que són normes de mesures pròpies, adaptades a aquest treball especialitzat.

Des de l’any 1990, Christian Ramírez i Antonio Gallart participen activament a favor de la dignificació d’aquesta professió, parant una especial atenció en la necessitat de què nasqués una entitat com AD’IP. Des de la seva creació, l’any 2004, tant Ramírez com Gallart han format part de diverses comissions tècniques de l’entitat i han ocupat diversos càrrecs de la Junta d’Administració.

...................................................................................................................................................
 
OPERSIS 1999 SL © 2011 - Tots els drets reservats - Nota legal - Mapa web - INTRANET- Disseny web Creació Singular