OPERSIS 1999 SL

C/ Tirso de molina, nº36
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona, Espanya

T. 93 475 06 55
F. 93 377 92 67

Història

Tornar a l'inici

Opersis es va fundar l’any 1999 per Christian Ramírez i Antonio Gallart, que avui en dia continuen sent els socis propietaris de l’empresa. Treballen junts des de l’any 1989 i tots dos tenen 20 anys d’experiència en el sector de la placa de guix laminat. Van ser fundadors de Drywall, juntament amb altres socis. L’any 1997, Ramírez i Gallart van abandonar aquesta companyia per a encarregar-se de posar en marxa una divisió de construcció en sec o pladur dins del grup Robert Mercader, de distribució de materials de construcció. En aquesta empresa, amb 17 magatzems a tot Catalunya, es van posar en contacte amb el mercat global del sector de la construcció. Va ser una experiència que va durar gairebé dos anys, fins que el grup dedicat a la distribució de material Saint-Gobain, la multinacional més gran del món, va comprar el grup Mercader.

L’any 1999, Christian Ramírez i Antonio Gallart van tenir l’oportunitat d’iniciar una nova etapa, amb la fundació d’Opersis. El seu objectiu va ser consolidar-se com a empresa tècnica i puntera dins del mercat de la placa de guix laminat, una fita que avui en dia han assolit amb escreix. Opersis va anar creixent poc a poc, amb serietat i solidificant els seus ciments empresarials, convertint-se en una de les empreses més professionals d’aquest sector a tota Europa.

L’oficina d’Operis ocupa un lloc estratègic: el local número 1 del Centre d’Empreses del Baix Llobregat, a Cornellà de Llobregat. És un emplaçament dinàmic, de reunions empresarials, de companyies joves i emprenedores, que aporten un valor en la comunicació i intercanvi d’experiències i coneixements, sempre favorable en tot tipus de relacions empresarials. Aquest centre permet a empreses com Opersis una certa flexibilitat per a fer ús de diversos espais comuns, amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament dels seus projectes.

Entre d’altres reconeixements, Opersis ha estat finalista en la categoria d’indústria per a l’empresa, en el marc del Primer Certamen dels Premis Llobregat d’Iniciatives Empresarials, el 13 de juny del 2002. També D & B ha reconegut a Opersis 1999, SL com una de les principals empreses del 2004, inclosa en el Catalunya 35.000 Principals Empreses Catalanes.

Un cop l’empresa es va consolidar, Opersis va adquirir l’any 2006 una nau propera a les oficines, amb una superfície de 1000 m2. És un laboratori de formes, un ampli espai per a experimentar amb la placa de guix laminat, que ha permès que Opersis pogués dur a terme projectes tan complexos com l’encarregat per l’arquitecte Zaha Hadid per a la construcció del Pavelló Pont de l’Expo Saragossa 2008.

 

...................................................................................................................................................
 
OPERSIS 1999 SL © 2011 - Tots els drets reservats - Nota legal - Mapa web - INTRANET- Disseny web Creació Singular