OPERSIS 1999 SL

C/ Tirso de molina, nº36
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona, Espanya

T. 93 475 06 55
F. 93 377 92 67

Oficina tècnica

Tornar a l'inici

L’equip d’Opersis es recicla constantment i actualitza el seu sistema de treball adaptant-se constantment als programes informàtics d’última generació. Coneix totes les eines per a trobar les millors solucions de disseny i construcció en sec o pladur; aplica i domina tots els programes en tractament de superfícies i volums; i està al dia de totes les innovacions informàtiques en 2D i 3D. L’empresa disposa de personal intern i extern preparat per a resoldre dificultats tècniques i d’enginyeria, així com per a analitzar les obres encarregades i resoldre els càlculs de subestructures.

Opersis estudia cada cas i representa resultats en mitjans gràfics, per tal d’aplicar-los posteriorment en el projecte. També coordina tota l’obra per a què la planificació parcial i final s’executi de manera eficaç i en el temps acordat prèviament. 

La logística i els coneixements tècnics són prioritaris, amb interlocutors vàlids a tots els nivells: oficial, encarregat, aparellador, arquitecte i enginyer, segons les necessitats de cada obra.

Opersis es compromet amb garanties d’èxit i ofereix un servei professional, eficaç i de rigorosa qualitat, sense desviaments de terminis ni de pressupost.

 

....................................................................................................  
OPERSIS 1999 SL © 2011 - Tots els drets reservats - Nota legal - Mapa web - INTRANET- Disseny web Creació Singular